Dricka kl 15.00

Helt sjukt, eller rättare sagt vi är sjuka. Jag skrev ju igår att vi kollade på film med några killar, helt plötsligt så får dom för sig att vi sak börja dricka, haha eller egentligen var det att nuala och hennes kompisar skulle ut och käka och sen ut, och då fick killarna flipp och så började vi dricka :P haha runt fem så skulle jag niki och nuala till JD's och jag och niki var ju typ fulla, lite pinsamt men det gick bra. Vi behövde bara skriva våra mobil nummer och namn och när vi kunde jobba. fast vi behövde licens för att servera sprit så vi ska försöka skaffa det så fort som möjligt :) Ja mer om igår, vi kollade på film drack och kollade på när killarna spelade fifa :P hehe. Det var chill, det var jag niki sen ben, davve, tim och callum :) jag somnade ibland och sen runt 2 så drog dom och jag drog in på vårt rum och somnade direkt. idag skulle vi åkt till bondi men det blev inte så eftersom vi sov till 12 :P men det var väl lite tur också att vi inte åkte eftersom dom säger att det är kallt ute :P Vet inte vad som händer inte men det blir iaf att ta det lungt. Längtar tills i helgen för vi ska ut och nu känner man några lite mer än förra gången :P aja nu ska jag fortsätta kolla på filmen och ta en till macka :)
/p

Bilder,

orkar inte lägga upp bilderna här , så nu har jag lagt upp lite på facebook och så har jag också lagt upp bilder på min webbpicasa :)
så här är länken: http://picasaweb.google.se/piillyy/Aussie?authkey=Gv1sRgCJGqtsCn3v7pRg&feat=directlink

Idag gick jag upp lite senare än igår, var inte skit trött men det kändes bra att ligga där, så niki gick upp tidigare än mig som vanligt :P dock så kom hon tillbaka rätt så fort, det var tydligen inte lika fint väder idag så vi satt vid våra datorer hela morgonen och jag sitter här fortfarande :P niki sitter med killarna och kollar på någon film, ska väl gå dit och kolla snart men det är så jävla kallt (sitter med mjukis  byxor och tröja och strumpor :O) haha niki fryser också :P men nej nu ska jag vara lite social :)
/p

Middag,

Ja vi kom nyss hem från en trevlig familjemiddag :) skrev ju att vi skulle till JD's men vi drog aldrig dit så vi hoppas på att snacka med dom imorgon, skulle ju vara bra med ett jobb. Jag och Nuala somnade och niki snackade med fanny :) Men på torsdag så ska vi dra till bondi beach om det är fint väder som vi tror det är :) ååh det såg så chill ut att surfa idag, så ska väl försöka mig på att lära mig det. Niki vill också kunna surfa eller hon ska säger hon :D haha hon har ju lovat lollo att lära henne det i månsan, chill ;):P hahah! Aja imorgon blir det beachen, sweet!
/p

Sol (Y)

Kunde knappt sova i natt men är ändå uppe nu, så det är jävligt bra för att vara mig :D klockan är ungefär tio i tio här och vi har hela dagen framför oss :) Vi ska gå till JD's och prata med chefen där för vi kanske ska få prov jobba där (Y) så hoppas vi få se, för då kommer nikis ragg komma dit och äta sa han ;) dom skriver fortfarande eller nu säger niki att hon inte svarade på hans sista sms! :P aja nu ska vi ut i solen iaf för det är underbart väder! :D Ikväll ska vi gå ut och äta med nualas familj och vänner, hon fyller imorgon men vi ska ut och käka idag och sen i helgen sak vi väl ut någonstans och fira henne :)trevligt. Nej nu måste jag ta och käka frukost är sjukt hungrig!

 

/p


Dålig..

Ja det är dåligt av mig att jag inte uppdaterar men orkar inte och hinner  typ inte heller och vet inte vad jag ska skriva heller :P Fredag gick vi ut som jag kanske sa sen så gick vi ut själva ja och niki och igår gick vi ut med grabbarna :) gick hem tidigt igår men det var skönt och chill :D i likelike! Hörde också att fudd min har skaffat kille, glad för hennes skull men när kommer min prins? aldrig. Niki skaffade ragg i lördags förresten!!!! haha pusspusspuss. Sen skrev dom dagen efter också :)Men nu har hon dissat han :P de roliga är att han är polis här i cronulla! haahah. nej nu ska jag gå tillbaka och umgås med killarna och niki :)
ska lägga upp bilder sen :)
/p

Shulululu

Hej alla glada!
Jag är skit trött och vi ska ut om en timme. Har inte börjat fixat mig och niki ligger och sover, brukar vara jag som sover men nu är det niki. Vet inte varför jag vill sova så länge men det är ju skönt :P Idag har vi varit på gallerian som inte ligger så långt här ifrån :) ville inte kolla allt för mycket för Callum (killen som vi bor hos) stod och vänta och vi kände oss taskiga om vi kollade allt för länge, så vi kollade typ inte alls istället :P köpte iaf ett linne som jag har kollat på förut (mer mot stan). as chill :) Niki köpte sig ett par converse, som jag också borde göra men får göra det sen orkar inte nu. Sen så åkte vi hem hit igen och satte oss ute i solen, mm varmt och skönt :) Vi ska antagligen festa hela helgen så vi får se när jag hinner skriva igen, sen måste vi också planera hur vi ska åka och när vi ska åka upp mot barriär reven :D
Nu vaknade niki, så nu ska jag fixa mig! PARTY :)
/p

01:35

Ja så sen är klockan här och ja vi är uppe men det är kanske för att när vi kom hit så var klockan 6 på morgonen och vi la oss inte förrän klockan var runt 10 och sen så klart så sov vi till klockan blev 6 på kvällen här :P dock var ju klockan ca 10 på morgonen hemma och det är väl försåtligt att vi vaknade då. Ingen var hemma då och vi vågade inte ta något att äta så runt halv 8 fick vi mat och sen åkte vi över till den äldsta sonen och hans tjej, trevligt och där fick vi fika, mums :)
Det känns som det är fortfarande söndag eller typ måndag men det är onsdag :O haha sjukt, resan hit var väl inte den farligaste men fick ont av att sitta så länge, sov för det mesta och fick ju mat så ja jag överlevde :)
Skriver med sen för nu ska jag sova (Y)
/p

50min

Ja om ca 50 minuter beger vi oss av mot arlanda, ja ni kanske tycker det är lite tidigt men vi ska käka och så med mamma pappa urban och kanske mirna :) jag hoppas typ inte att dom börjar gråta för jag kommer nog inte gråta så det kommer kännas obehagligt :P men men vi kommer ju snart hem igen, hehe. Känns som det var hur länge sen som helt vi bestämde att vi skulle åka och nu är den dagen här, vi kommer dock fram på tisdag morgon men aja vi hinner nog med det vi vill, hoppas jag :) planet går 15.40 och vi kommer få stanna i london i ca 4 timmar tror jag det var :P jag är mer taggad en nervös nu för jag vet att allt kommer gå bra :) hörde nyss också att vi hade pool men är inte säker på om det är sant men det skulle vara nice ;) hihi aja nu ska jag stänga min resväska (Y) äntligen klar!
5h.
/p

Imorgon,

shit kan faktiskt inte fatta att vi åker imorgon :O helt seriöst imorgon.. sa hejdå till mina kära vänner idag! vi var hos felli eftersom hon fyller nästa vecka :) mycket trevligt måste jag säga :) dock så åkte jag hem för ca 30 minuter sen och fick ett roligt samtal av en trevlig vän :D haha för söt du idag! :D Började dock gråta när jag sa hejdå till mariam som jag visste att jag skulle göra, kommer sakna den där skiten och alla andra också!!! men kul ska jag ha, vilket äventyr jag ska ha! :D nej nu blir det nacho chips och film (Y)
Inte många timmar nu.

/p

Ser man på..

Sitter och skriver ett inlägg och så tutar det utanför fönstret, tänkte direkt på niki så var tvungen att kolla ut och ser man på där är hon i hennes farfar bil med lollo och linda :D åkte en liten tur med dom och lyssnade på musik :D jag vill också ha körkort!!!!! när jag kommer hem, då ni!:D
/p

GRATTIS FFS! :D

Ja idag så har dagen gått skit fort :) nice nice, och så fick jag reda på att nikita (ffs) har tagit körkort idag! :D glad för hennes skull och stolt mor :D kvinnan svarade inte så fick lov att ringa niklas :P hehe! aja nu ska jag försöka göra min bloggdesign lite snyggare men kommer nog inte bli så märkvärdig för jag orkar inte egentligen men vill inte ha den som den är nu heller :P nu är det bara 16 h kvar på jobbet sen är det bye bye! :D skönt som fan!
whip my hair

/p


officiellt,

Ja nu har jag officiellt börja packa! :D när jag tog det första plagget så insåg jag verkligen att vi snart ska åka, liksom vad är det fem dagar? shit nyss var det ett halvår och oklart när vi skulle åka men nu kan man säga på söndag, blev chockad när jag sa förra veckan -nästa söndag men nu kan jag säga på söndag. kan typ inte fatta det men vi åker i 3 månader och inte i 3 veckor :P så måste tänka noga vad som kan vara kvar hemma och som måste med, för jag kommer väl antagligen handla saker därnere :) oihihi :D känns som jag har lagt fram allt jag vill ha med mig och insåg att det var inte mycket :O haha har jag inte mer än så där så dör jag :S hoppas saker är i tvätten för det där va pinsamt lite kläder :P
Jobbet har gått bra idag och igår, var dock super trött imorse och igår morse men det är kanske var för att det var helg och jag går och lägger mig lite senare en vanligt eftersom jag fixar med grejer på dator :P Rummet ser lite finare ut men det blev ju lite fulare när jag började packa men det får gå :)
igår så blev det åter igen ingen träning för min del eftersom jag åkte istället till mig bror och hans tjej som fyllde år igår :) trevligt att får umgås lite med dom även om fler var där men också trevligare att säga hejdå face to face än på telefon :P det är ju trots allt min bror :) får se om syrran kommer hem eller om hon kommer till arlanda på söndag för vi sa ju inte precis hejdå förra söndagen :P
nej nu ska jag ta och vila lite :)
5.

/p

Olympus µ TOUGH-3000

Nu sitter jag och fixar lite med min dator och kamera! :D det blev en olympus kamera som man kan ha under vatten, ca 3 m bara men bättre än inget :P sen köpte jag också ett par hörlurar för mina andra är ju sämst och sönder :P nu ska jag chilla en stund till sen måste jag tydligen städa säger mor min :P orkar egentligen inte men måste göra det innan jag åker.

/p


Great!

Redan söndag igen :O veckorna går så sjukt fort och ja nu är det bara en vecka kvar tills jag och niki drar till australien! :D fy fan va nice det kommer bli, har dock hört att det är storm där nere men det blir väl bättre :P börjar faktiskt att bli lite små nervös eftersom vi ska vara borta så länge :P hehe.

Helgen har varit underbart bra! Har varit ute men min älskade vänner och det var mycket roligt :D sen igår var jag men min favorit frida och kollade på vampire diaries, och om det var braa! dog! haha och sen kollade vi på en film också :) båda var så trötta efter det och fudd skulle jobba så vi sa godnatt och jag somnade typ direkt när  jag la mig igen :P

Dagen kommer bestå av att åka till västerås och köpa en kamera :) hoppas den vattensäkra (Y) sen så ska jag hem och städa och lägga ner mer tvätt :P måste hinna med så mycket känns det som.. måste hinna träffa en människa som jag inte har nämnt här på länge och inte sett få evigheter känns det som.. aja måste också börja kolla vad jag vill ha med mig :P Mamma har köpt en ny resväska åt mig (Y) så nu ska det packas!

Ska duscha nu och sen bär det väl av mot västerås :)

/p

???

äcklig dag... skit seg och inte gjort något bra jobb idag :P ville bara hem och sova, onsdagar brukar vara mina icke-jobba-överdag och sen bara hem och chilla men ska iväg och kolla på match iaf :) får hem och sova sen :P sitter just nu och käkar chips och dricker cola! :D mums! borde städa mitt rum egentligen men orkar inte, och sen måste jag också lägga ner massa tvätt så det blir tvättat tills nästa vecka! hihihi åker snart (Y)

hade jätte ont i nacken idag med och ryggen :O kunde knappt plocka :S aja chill nu


/p

Nacke!

Käkade precis en pizza bit, ganska stor bit också :S shit jag är verkligen ett fetto! :O kolla jag är det för att ¨jag käkade en helt pringles burk igår på ca 20 minuter säkert och sen idag har jag käkat choklad, chips, donken och nu precis en pizza utan att må dåligt över det! haha skön jag är... not. Aja gott är det, kommer säkert få ångra det en vacker dag men då får jag ångra det den dag istället för att ha ångest nu :P hehe. Aja jag älskar den här dagen! den började fan "bra", fast egentligen borde jag vara i chock och grina och så men det är jag inte och jag garvade bara. oj kanske ska berätta vad som hände imorse, jo vi åkte till jobbet som vanligt, klockan var säkert 06.31 och så börjar bilen låta inte så långt innan morgongåva, karro kör lite fortare och kollar lite blabla och sen så helt galet så sprängs däcket! det börjar ryka och lukta as mycket! Sara kom ut först och säger: oj du hela däcket är trasigt. och jaa helt trasigt var det :S vi hade ju tur som höll oss kvar på vägen och på rätt sida :) så är typ glad för det och garvar bara åt saken nu. Vi hade det kul i bilen i väntan på bärgningsgubben som det tog ca 50 minuter för honom att komma och sen så 2 minuter fixar han hjulet och drar, ja det där kunde man ha gjort själv ju :P en timme och en kvart senare tar vi oss till jobbet och dagen har gått fort och nu sitter jag här efter en bra match av oss, 1-4 vann vi med :) ska kolla lite på fotbollen som är på tv och sen fixa lite med saras nya ipod :)

nästa söndag.


(just ja min rubrik, jag har as ont i nacken! :O orkar inte..)

/p


Trött flicka.

jag är jätte trött och börjar få jätte ont i halsen :S usch jag orkar inte bli sjuk. Blev övertid på jobbet iaf idag, skulle först inte alla sen så tänkte jag iaf till fem sen blev det 6. Nu vill jag bara sova och ska fan göra det eller först film och lite chips och sen sova! Jag vill bara åka för då blir jag ledig och behöver inte jobba på adlibris på ett tag :P hehe. Har börjat drömma mardrömmar om australien :S skit konstigt, i varje dröm så missar vi flyget till sydney från london :S har börjat må jätte dåligt över det för vi kommer säkert göra det bara för det nu... aja ska också börja göra en lista över det jag ska ta med mig och vad som ska inhandlas :P äkta mig att göra det dagen innan vi åker som till rhodos, det ända som skiljer sig nu är att vi inte kommer hem förrän 3 månader så måste väl köpa det som jag glömmer där nere :) vill bara åka iväg, börjar fan bli förkallt nu :P hehe. Nu blir det Letters to Juliet :)


13.


/p

Awesome!

Det tråkiga med helgen är att den går så jäkla snabbt! Jag har hunnit men mycket så den kändes lång! :D vi kan ju börja med fredags då jag åkte till stockholm. På tåget så satt jag och lyssna på musik och käka det bästa jag vet just nu nikitas kladdkaka! kan inte fatta hur den där kvinnan lyckades, men det var underbar! Sparade dock en bit till senare ;) hihi. När jag kom fram så gick jag ner på stan och spenderade typ upp hela min lön på en timme :O shit galet. Blev smink, smyken och kläder. Hann inte med att köpa skor eftersom syrran ringde och sa att jag skulle åka till ropsten :P Aja väl i ropsten så sitter mirna i felix bil eftersom hon har fått körkort! :D åkte sedan till willy's och efter det hem till mirna och felix. Runt halv 10 kom mariam och då fixade vi oss, drack och chillade :D runt tolv så åkte vi ner på stan där vi letade toalett :P haha har fan aldrig varit så där jävla kissnödig i hela mitt liv, läskigt! haha. Kommer inte ens ihåg vart vi var ute men kul var det! :D var också tjugo så vi hade tur som kom in :D blev bjudna hem till några killar och där chillade vi ett tag.. haha till halv 5 :P han hade fet lägenhet, vill ha den! kom hem runt 5 tror jag och sen så somnade mirna men inte jag och mariam vi satt uppe och kollade på tv och käkade cheerios och chips :) somnade väl runt 6 tror jag och vakna runt halv 10 och sen runt 11 då mirna drog ut och gick i timmar :P haha lördagen bestod av att softa och sen ner på stan där mariam skulle hem ochs en åkte jag och mirna hem till henne igen och kollade på massa filmer, dock så sov jag typ hela tiden :P idag så har vi varit och zorbat, aas kul! dock fick man lite ont i nacken men vafan skit kul! :D hahah nu är jag hemma och är skit trött och imorgon är det jobb som vanligt.

2 weeks.


/p


1-1.



Chris Kaeser Ft. David Guetta - Who's In The House (Chuckie F*** Me I'm Famous Remix)

Nu har jag varit och spelat match, garva mig typ igenom den :P borde ha varit seriös men jag var alldelse för trött för det. Det blev till slut ett-ett, och då menar jag till slut för dom gjort sitt mål sista sekunden :O fy fan va vi garva men men så är det, en stor eloge till tova(deras målvakt) som gjorde allt typ :) jag får se hur öm jag är imorgon för jag fick några smällar av na!

Mamma och nikis pappa snackar om att vi ska försöka hitta ett "fotbollslag" i sydney.. skulle vara kul och måste ändå träna när vi är därnere för det händer ju att jag käkar lite väl mycket chips när jag är utomlands och 3 månader med chips hela tiden går ju inte alls. en/två veckor som på rhodos går men nää inte 3 månader.

Mariam den lilla skiten svarar inte i telefonen så kan inte snacka om morgondagen, och vi ska ju till stockholm men vet inte när och hur än och det skulle ju vara trevligt att veta det :P aja nu ska jag kolla på Grown Ups  :)

/p


En timmes..

Eftermiddagen har gått fort som vanligt! :D har alltid lika kul att stå och snacka med ida :) vi är fan för sjukta, snackar om allt och då mernar jag allt! Men kom nyss hem och ska egentligen skynda mig men orkar inte, och ska hinna över till elve&elke där nikita väntar och även en kladdkaka (Y) Sen bär det av till match på norrbyliden :) vi får se hur det går, är skit trött. Aja måste ner och käka nu.

18 eller man kanske inte räknar med idag? 17.

/p

magic fingers.

just nu sitter jag och käkar äggröra (Y) är as hungrig och jobbade ju inte över så ingen mat är klar här hemma så fick göra äggröra :) Jobbet var roligt, eller eftermiddagen var roligt eftersom jag har en trevlig arbetskamrat som gör att man garvar och att tiden går fort :D haha sjuktaste igår var om magic fingers som jag inte kan tala om här för då kommer det blir för personligt för den människan! haha. När jag kom hem så tog jag ur disken, länge sen :P och sen städade jag upp lite på mitt rum men sen orkade jag inge mer så det ser lite halv stökigt ut men bättre det eller? Ikväll blir det bara att ta det lugnt och så ska jag ta mig ett bad och försöka kolla på en film :) Sen är det jobb imorgon igen.. men inte långt kvar till vi åker! :D


19.

/p

RSS 2.0