3.

Det blev 3-1 på match idag, och jag gjorde alla målen så jag är nöjd :D det var även kul att spela och jag gjorde fan snygga mål så är jävligt glad (Y) Duschad och klar så nu ska jag käka min kräm och sen kolla på en film eller ska först ringa mariam :) Aja jobb imorgon och får se om jag ens orkar jobba över, tror inte det och på torsdag har jag ju match igen :)

/p

Game on,

Kom nyss hem från jobbet och när man kommer hem så är världens bästa syster hemma (Y) Har saknat henne, dock måste jag dra snart ska ju spela match. Håller också på att fixa lite man eftersom ingen annan har gjort det åt mig, ganska bortskämd men vadå jag bor ju hemma :P Jobbet har väl gått bra idag, roligt att skratta lite då och då :) Vissa verkar ha något problem och är allmänt otrevliga... men men jag överlever :P Är fett trött och hinner inte ta en powernap heller för har samling tjugo över fem. Vi har även fått nya väskor som jag gillar (Y) Nej nu måste jag fixa min mat och packa lite :)

/p


Lång...

Det kommer bli en lång vecka den här veckan känner jag, två matcher, träning och jobbjobbjobb och såklart övertid på det! haha. Skön dock att vi inte behövde jobba över idag för helgen var jobbig nog :P I lördags gick det as bra och det var inte ens jobbigt, men så klart skulle det inte hålla sig till söndagen för då var man ju så bakis som man kunde bli, inte bra! Lördagen blev fan lyckad! Jag gick ut iaf här i Sala och jag hade ju ett lite dilemma om jag skulle gå ut eller inte men till slut så gick jag ju ut iaf och det ångrar jag inte men kan väl säga att jag ångrade det kl. 06.33 då min skjuts till jobbet skulle komma kl.06.35, fick damp tog på mig de första jag såg, som var allt, eftersom allt ligger på golvet för tillfället så det blev chinosen jag hade på mig i lördags och en lånad tröja:P ville bara dö under hela dan för mådde fan piss, men jag klara det! :D Idag har det väl gått bra på jobbet och sen blev det träning och nu har jag ont i foten igen.. Imorgon är det match och jag ska fan vara på g den här match :P hehe. Nej nu ska jag sova, måste orka ännu en jobb dag

3 weeks.


/p


New start.


Ska snart börja att skriva igen.
Bort med det gamla och in med de nya, men inte än eftersom jag ska göra en ny design innan jag börjar skriva på allvar. Och börjar nog några dagar innan jag ska till australien den 19 september.

Det går bra nu :)


/p


RSS 2.0